Zonnepanelen

Op het gebied van zonnepanelen (PV-systemen en zonneboilersystemen) zijn er tal van mogelijkheden. Wij werken alleen met het beste materiaal: hoogwaardige en duurzame systemen van goede kwaliteit.

Er zijn tal van benamingen voor duurzame systemen. In feite zijn er twee duurzame daksystemen te onderscheiden:

*Panelen voor duurzame verwarming van water (voor warm water en verwarming): zonneboiler, zonneboilersystemen eventueel in combinatie met luchtwarmtepomp.
*Panelen voor duurzame elektriciteit: PV-systemen/ PV-panelen

Wij leveren en installeren beide systemen

.

Online simulator bekijkt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen

“Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen en hoe kan ik ze het beste laten installeren?” Veel voorkomende vragen bij geïnteresseerde consumenten van zonnepanelen. Om deze groep personen een zetje in de rug te geven heeft Panasonic een dienst ontwikkeld. Het bedrijf komt met een online simulator voor Nederlandse huiseigenaren: https://panasonic.ezzing.com/

Het gebruik van de simulator is eenvoudig. Je vult je adres in zodat je dak zichtbaar wordt in Google maps. Vervolgens geef je aan hoe je dak eruit ziet. Vooral de steilheid van je dak is van belang. De software berekent vervolgens enkele gegevens en komt, indien gewenst, met een offerte. Panasonic: “Het online zonnesimulatie-platform is voor Nederlandse huiseigenaren om met de vrije en interactieve ‘Simuleer uw zonnestelsel’ platform een gepersonaliseerde schatting van hun potentieel van zonne-energie voor hun huis te berekenen.” Huiseigenaren krijgen daarmee direct een inzage hoeveel zij kunnen besparen. “De virtuele simulator van Panasonic maakt het voor Nederlandse huiseigenaren mogelijk om het potentieel van hun dak te begrijpen voordat ze een offerte aanvragen, wat zorgt voor volledige controle over het nemen van de volgende stappen.”