Loodgieterswerk

Nieuwste technieken gekoppeld aan degelijk vakmanschap

Apol Installatietechniek is een allround installatiebedrijf, met verstand van de hedendaagse loodgieters-technieken en ouderwets degelijk vakmanschap. Wij verrichten alle mogelijke loodgieters-werkzaamheden zoals ondermeer:

* dakdekken
* het aanleggen, repareren of vervangen van riolering
* repareren en aanleggen van gas- cv- en waterleidingen
* repareren en aanleggen van dakgoten
* opsporen en verhelpen van lekkages

Wij hebben veelzijdige ervaring in het aanleggen van waterleidingen, cv leidingen en gasleidingen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste methodes. Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van origineel leidingwerk. Bij verbouwing of modernisering raden wij aan om direct het leidingwerk te vernieuwen, zodat dit niet achteraf voor (dure) problemen kan zorgen.

Lekkages

Lekkages  vragen om een snelle oplossing! Wij bieden u die vakkundig. Veroudering van waterleiding en CV leidingen kunnen lekkage veroorzaken. Het opsporen van een lekkage en de gevolgschade wordt veelal gedekt door de verzekering. Het repareren van het lek niet. Samen met de klant bekijken wij de beste oplossing voor de ontstane schade. Desgewenst kan er ook overleg plaatsvinden met de verzekeringsmaatschappij.

Laat uw dak gratis inspecteren!

Wij zijn specialist in dakbedekking. Het is nuttig om eens in de zoveel tijd uw (plat) dak door ons te laten inspecteren. Wij doen dat gratis. Daarna krijgt u van ons indien op dat moment nodig een duidelijk advies over bijvoorbeeld reparatie, klein onderhoud of vervanging. Bel of mail. Wij nemen dan contact op voor een afspraak.