Sanitair

Steeds hogere eisen aan sanitair

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer en toiletruimte. Zowel qua sanitair als  uitstraling en de nieuwste technieken. Afhankelijk van het beschikbare budget behoort renovatie, modernisering of een facelift van uw badkamer of toiletruimte tot de mogelijkheden. Of een compleet nieuwe aanleg natuurlijk.
Wij hebben ruime ervaring met de aanleg van sanitaire ruimtes. We verzorgen, indien gewenst, de gehele renovatie of aanleg: van sloop tot betegelen, en van het (ver)leggen van leidingen tot het plaatsen van het nieuwe sanitair, design radiator, afzuiging en de accessoires. Wel zo makkelijk, alles in een hand. Verbouwing van bijvoorbeeld een slaapkamer tot een nieuwe badkamer behoort ook tot de mogelijkheden evenals het aanpassen van de badkamer bij invaliditeit of handicap. 

Werkwijze
In overleg wordt bekeken welke opties er zijn voor het vernieuwen of renoveren van de badkamer binnen uw budget en welke indeling het beste past bij de afmetingen. Vervolgens kunt u sanitair en tegels uit gaan zoeken bij verschillende groothandels. Hier wordt u professioneel begeleid, zodat de keuze van het sanitair past bij de kwaliteit, het budget en de uitstraling die u wenst.

Apol Installatietechniek kan voor u verzorgen:
• renovatie badkamer

• badkamer nieuwbouwwoning
• realisatie badkamer begane grond
• facelift, modernisering badkamer
• opsporen lekkage badkamer(kosten vaak vergoed door verzekering)

• renovatie of aanleg toiletruimte
• plaatsen design radiator
• aanpassing badkamer bij ouderdom, invaliditeit of handicap

Medisch sanitair
Door omstandigheden is het soms wenselijk dat de situatie in de badkamer of toilet wordt aangepast aan de bewoner. Verhoogd toilet, beugels, zitmogelijkheden bij de douche. Wij komen komen kijken en  zoeken naar een geschikte oplossing. Denk bijvoorbeeld aan het slim plaatsen van beugels, zodat iemand zo lang mogelijk zelf de dagelijkse verzorging kan verrichten. Het betekent dat de persoon in kwestie langer zelfstandig kan blijven wonen. Een veelgehoorde wens van deze tijd. 

Keuken
Ook voor uw keukenrenovatie of aanleg kunnen wij u prima van dienst zijn: van het aanleggen van leidingen tot het leveren en installeren van kranen en andere accessoires.