Centrale verwarming

vernieuwen, aanpassen of vervangen

Woning, kantoor of bedrijfspand verbouwen of aanbouwen? Vaak betekent dat ook aanpassing van de bestaande centrale verwarming en plaatsing van nieuwe (design)radiatoren. Maar ook bij modernisering van de badkamer, woonkamer of slaapkamers is dat de kans om de oude radiatoren te vervangen voor modernere en zuinigere.

Wij kunnen de volgende  cv-verwarmingswerkzaamheden voor u realiseren:

• Vernieuwing van de cv-ketel of de gehele centrale verwarming
• Aanpassen van de bestaande verwarming
• Vernieuwing van verwarmingsleidingen en evt. inslijpen van de leidingen, zodat deze netjes weggewerkt worden in de muren
• Vernieuwen van radiatoren / plaatsing van designradiatoren
• Periodiek onderhoud

Onderhoud van uw cv nodig? Regel het flexibel via ons

U wilt niet vastzitten aan een relatief duur onderhoudscontract voor uw cv-installatie? Neem eens contact op en bespreek de flexibele mogelijkheden, die wij bieden. Zoals een bericht eens per twee jaar voor mogelijk onderhoud. U beslist pas dan of u dat ook daadwerkelijk wil. Als u acute problemen heeft met uw cv-installatie kunt u altijd contact opnemen en helpen wij u snel.

ERNST JAN APOL:

‘ Evo-Home verwarmings-regelaar is een prima investering ’

Een goede investering, waarmee je comfort koppelt aan bezuiniging. Zo omschrijft Ernst Jan Apol het Evo-Home systeem van Honeywell, specialist in verwarmingsregelaars. “Ik heb er nu in het kader van de 4000-euroregeling meerdere geplaatst en de mensen zijn er enthousiast over. Via dit systeem valt draadloos de temperatuur in elke ruimte van het huis te regelen. Het is geschikt voor alle cv-systemen inclusief vloerverwarming.Uit onderzoek blijkt dat bij optimaal gebruik een energiebesparing van 37% mogelijk is.”